mandag, november 28, 2005

vinteren er kommet


Ja, endelig er det frost og snøen faller i fjellene, er det ikke herligt vel... ?
Får dere som ikke vett så har tjøromfjellet fått stolheiser, og er klar får akkuart deg til å komme å ha det kjekt på ski eller snøbredt.
Det har ikke kommet så veldig mye snø i sirdalen ennå ,men ålsheia har snøkanoner som sviver får tida. Det tyder mye på at ålsheia skal ver klar får sesongåpning 1 des.
Det blir show, må si vi eriker gleder oss masse...
I år skal Brunes lære å stå på telemarkski. :)
Og om noen er interessert i et kurs fra Brunesen når han er utlærde, må dere melde dere på...:)
Dere kan selv holde dere opptatert om snømenden på www.sirdalalpint.no , webkam.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja vinteren er definetivt kommet her til lands. Det er jo i og for seg kjekt det, men jeg mener nå at det ikke bare er positive sider med dette hvite pudderet som så mange blir blanke i øynene av. Når snøen kommer frekt trampende på dørstokken til folk som enda ikke er helt avklimatisert etter sommeren og uten nåde sender sommerklærene innerst inn i skapet etter så kort tid er det ikke like kjekt som alle skiturister med kvikklunsj skal ha det til. Hvorfor kunne ikke snøen hatt den anstendige høflighet til å holde seg til plasser over trehundre meter. Hadde dette skjedd kunne vi alle hatt valget om vi virkelig ville oppleve den fantastiske gleden av å bli våt i baken og fryse helt til vi kommer under dyna om kvelden. Da kunne kanskje de stakkars innesittende sommerfantastene glede seg på vegne av de elleville snøentusiastene oppe i fjellet mens de selv gikk til butikken uten å se ut som snømenn etter to minutters gange til den lokale vedhandelen på hjørnet. Jeg sier snø over tre hundre meter og på tvskjermen...

8:40 p.m.  
Blogger Erik`s said...

hmm..stian, du stian.. er det ikke ekstra herligt å komme inn i varmen under dynen, viss en først har vært ute å hygget seg i snøen og kulden:)

9:24 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Jo Erik det er jo det. Men det tar så lang tid å få varmen i kroppen igjen. liker ikke å fryse. :)

12:56 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Jo Erik det er jo det. Men det tar så lang tid å få varmen i kroppen igjen. liker ikke å fryse. :)

12:56 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home